Rejestracja / Logowanie
Komputery, Akcesoria

0 szt.  0,00zł
  Start » Katalog » Polityka Prywatności i Plików Cookiespiątek, 22 czerwiec 2018 r.  
Produkty A-Z
Producenci A-Z
KATEGORIE
ACDSystems (3)

ActiveXperts (20)

ADAD SYSTEMS (12)

Adobe

AGS Ltd (34)

Allround Automations (19)

Altova

ApexSQL (4)

Aqua Data Studio (2)

Arctorus (10)

Aspose (118)

Axolot Data (11)

Axure RP (2)

Beyond Compare (4)

Century Software (12)

ComponentArt (12)

Corel

Craftware (4)

CrossOver Linux (1)

CrossOver Mac (1)

Dart (57)

Datawatch

DbVisualizer (5)

Devart (188)

Developer Express (24)

Diskeeper (7)

EC Software (12)

Ecrion

ej-Technologies (22)

Elcomsoft

EldoS

Elevate (14)

Em Software (5)

Embarcadero (15)

EMCO (17)

EMS Database Management Solution (106)

ES-Computing, EditPlus (7)

Ethalone (3)

Famatech Radmin (2)

FusionCharts (1)

G Data Software

Genuitec - MyEclipse (5)

GFI Software (25)

GlobalSCAPE (13)

GrapeCity (14)

HelpSmith (6)

IDM Computer Solutions (13)

Infragistics (6)

InsERT (25)

InstallAware (1)

JetBrains (43)

JRebel (3)

Kinook (3)

Kroll Ontrack (10)

Ks-soft (5)

Lansweeper (2)

Lavasoft (8)

Liquid

LSoft Technologies (56)

MacDrive (7)

Microsoft (3)

MindJet (5)

MindMapper (11)

ModelMaker Tools (18)

Multi Edit Software (3)

NCP (7)

Niratul (16)

NuSphere (9)

Ontaris (2)

OrgPlus

oXygen (10)

P2ware

Paessler

Paragon (3)

PDF Complete (2)

Pervasive Software (5)

PHD Virtual (2)

phpDesigner (4)

PitStop (1)

Plixer

PowerArchiver 2013 (2)

QuickReport (2)

RealChat (7)

Rebex (61)

Red Gate (13)

RedHat (5)

RemObjects (13)

Remote Desktop Manager (4)

ResellerInfo (3)

RIATest (2)

Runtime Software (20)

SAP

Sapien

SIMUL8

SmartBear (15)

SmartDraw (4)

SmartSVN (2)

Softerra (28)

SoftwareFX (24)

Solid Documents (34)

Sparx Systems (15)

SQL Maestro (265)

Statistical Solutions Limited (3)

Steelray (4)

Symantec (12)

TeamDev (1)

TechSmith (5)

TEKLYNX (5)

Telerik (7)

TMS Software (19)

TopCMM Software

Total Commander (10)

TrichView (9)

VanDyke Software (37)

VintaSoft (58)

Visual Paradigm (19)

VisualWare (31)

WaterProof Software

WinRAR (6)

YourKit (12)

zapytania (6)

Software (224)

POLITYKA PRYWATNOŚCI I PLIKÓW COOKIES POLITYKA PRYWATNOŚCI I PLIKÓW COOKIES

Zawarta w poniższym tekście polityka prywatności i plików cookies służy przedstawieniu zasad postępowania z danymi osobowymi oraz korzystania z plików cookies przez stronę internetową https://www.pcsoftware.pl

Administratorem strony jest Czesław Romankiewicz, prowadzący firmę:
PC-SOFTWARE Czesław Romankiewicz
adres działalności: Duchnów ul. Księżycowa 7, 05-462 Wiązowna
NIP: 521-132-36-13

Kontakt z administratorem poprzez e-mail: kontakt@pc-software.com.pl lub tel:+48 601246535

Definicja Użytkownika i Administratora

Użytkownik to każda osoba lub podmiot, który korzysta ze strony. Administratorem danych osobowych Użytkownika jest Administrator

Przekazanie danych osobowych

Użytkownik przekazuje swoje dane osobowe Administratorowi strony poprzez formularze zamieszczone na stronie: formularz kontaktowy, formularz rejestracji, formularz zamówienia.

Dane przekazane przez użytkownika poprzez powyższe formularze są przetwarzane przez Administratora celem zrealizowania umowy kupna – sprzedaży, dostarczenia produktów zamawianych na stronie sklepu https://www.pcsoftware.pl oraz do wystawienia faktury VAT.

Administrator gwarantuje poufność wszelkich przekazanych mu danych osobowych.

Kontaktując się lub rejestrując na stronie i/lub składając zamówienie Kupujący wyraża zgodę na przetwarzanie i przekazywanie do przetwarzania - w tym za granicę - podanych przez niego danych osobowych, w celu realizacji zamówień, wystawiania faktur oraz na potrzeby marketingowe PC-SOFTWARE, zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.(Dz.U.97.Nr 133 Poz.883).

Kupujący wyraża zgodę na otrzymywanie od firmy PC-SOFTWARE, informacji handlowych, w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U.02.Nr 144 Poz.1204)

Zgodnie z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych RODO, które wchodzi w życie z dniem 25.05.2018r, kupujący ma prawo do:

  • sprostowania/ poprawiania danych
  • usunięcia danych
  • prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania
  • prawo do przenoszenia danych do innego administratora
  • prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego w związku z przetwarzaniem danych osobowych przez Administratora

    Administrator nie udostępnia przekazanych mu danych jakimkolwiek podmiotom trzecim. Administrator informuje niniejszym Użytkownika, że dane osobowe przekazywane mu w ramach formularza kontaktowego, rejestracji bądź zamówienia, mogą być przekazywane do dystrybutorów i producentów, w tym za granicę, celem realizacji zamówień.

    Polityka plików Cookies

    1. Niniejszy serwis internetowy stosuje tzw. cookies, tj. informacje zapisywane przez serwery na urządzeniu końcowym użytkownika, które serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego urządzenia końcowego, może także używać innych technologii o funkcjach podobnych lub tożsamych z cookies. W niniejszym dokumencie, informacje dotyczące cookies mają zastosowanie również do innych podobnych technologii stosowanych w ramach naszych serwisów internetowych. Pliki cookies (tzw. "ciasteczka") stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika niniejszego serwisu internetowego. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny serwisu internetowego, z którego pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

    2. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
    a. dostosowania zawartości stron serwisu internetowego do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika serwisu internetowego i odpowiednio wy świetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb,
    b. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości,
    c. utrzymania sesji użytkownika serwisu internetowego (po zalogowaniu), dzięki której użytkownik nie musi na każdej podstronie serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
    d. dostarczania użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

    3. W ramach serwisu internetowego www.pcsoftware.pl możemy stosować następujące rodzaje plików cookies:
    a. "niezbędne" pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach serwisu internetowego, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach serwisu,
    b. pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach serwisu,
    c. pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych serwisu,
    d. "funkcjonalne" pliki cookies, umożliwiające "zapamiętanie" wybranych przez użytkownika ustawień i personalizację interfejsu użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.,
    e. "reklamowe" pliki cookies, umożliwiające dostarczanie użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

    4. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Użytkownicy serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika serwisu internetowego. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Niedokonanie zmiany ustawień w zakresie cookies oznacza, że będą one zamieszczone w urządzeniu końcowym użytkownika, a tym samym będziemy przechowywać informacje w urządzeniu końcowym użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji.

    5. Wyłączenie stosowania cookies może spowodować utrudnienia korzystania z niektórych usług w ramach naszych serwisów internetowych, w szczególności wymagających logowania. Wyłączenie opcji przyjmowania cookies nie powoduje natomiast braku możliwości czytania lub oglądania treści zamieszczanych w niniejszym serwisie internetowym z zastrzeżeniem tych, do których dostęp wymaga logowania.

    6. Pliki cookies mogą być zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika niniejszego serwisu internetowego, a następnie wykorzystywane przez współpracujących z serwisem reklamodawców, firmy badawcze oraz dostawców aplikacji multimedialnych.

    Jak wyłączyć pliki cookies w przeglądarce ?

  • Przeglądarka Opera
  • Przeglądarka Firefox
  • Przeglądarka Chrome
  • Przeglądarka Internet Explorer
  • Przeglądarka Safari
  • Kontynuuj
    SZYBKI KONTAKT
    +48 22 394 32 83
    +48 601 24 65 35
    biuro@pc-software.com.pl
    INFORMACJE

    Wysyłka i zwroty

    Polityka prywatności i plików cookies

    Regulamin sklepu

    Kontakt
    Przesyłka Gratis